Doe een aanvraag

Een feestelijk XXIIe Lustrumviering voor studenten

Op zaterdag 26 oktober 2019 heeft de congresdag ter viering van het 12e lustrum van de C.S.F.R. Ichthus plaatsgevonden in de Pelgrimvaderskerk te Rotterdam. Mede door hulp van Stichting Steunfonds heeft de viering van dit lustrum mogen plaatsvinden.

Op 25 oktober 2019 vond de opening van de lustrumweek plaats. Tijdens de openingsmaaltijd werden de mores, onder leiding van een tafelpraeses, gehandhaafd. Dit zorgde voor een vermakelijke sfeer. Aansluitend werd getoast op de officiële opening van de lustrumweek. De openingsmaaltijd werd gehouden in de historische kapel van de Prinsekerk in Rotterdam Noord.

Zaterdag 26 oktober was het hoogtepunt van de lustrumweek, in de vorm van de congresdag. Tijdens deze congresdag werden bij benadering 100 leden, oud-leden en geïnteresseerden verwelkomd. Rond het thema "Aan uzelf genoeg" hebben de  deelnemers tijdens verschillende lezingen en workshops nagedacht over individualisme. De hoofdsprekers waren prof. dr. H. van den Belt en Dr. A. G. M. Mellink. Na de lezingen werden de aanwezigen voorzien van een heerlijke lunch. Na de lunchpauze vonden 4 verschillende workshops plaats, geleid door ds. E. E. Bouter, T. Brand MA, ds. C. M. van Loon en drs. J. A. Schippers. Tijdens de congresdag werd vanuit het RD verslag gedaan van de kennis die tijdens de lezingen en workshops mocht worden opgedaan.

Verder zijn in de week na de congresdag nog verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een bezoek aan de stad Haarlem inclusief rondleiding en bezichtiging van de Bavokerk en het Frans Hals museum. De studenten hebben met elkaar gesport en een mooie bijdrage mogen leveren aan een goed doel (stichting Present). De week werd afgesloten met de jaarlijks terugkerende Dies Natalis.

Via deze link is de lustrumbundel in de vorm van een glossy te downloaden. Deze bundel is tijdens de congresdag uitgedeeld aan leden, oud-leden en geïnteresseerden.

Foto's

Bekijk andere projecten

cross