Doe een aanvraag

Sluitingdatum nieuwe aanvragen

Nieuwe aanvraag indienen? Doe dit uiterlijk 22 september Op 3 oktober 2023 vindt de eerstvolgende bestuursvergadering plaats. Wil je een aanvraag indienen en op korte termijn terugkoppeling over het besluit? Zorg dan dat de volledig ingevulde online aanvraag uiterlijk 22 september 2023 is ingediend. Het bestuur zal tijdens de eerstvolgende vergadering uitsluitend op tijd ingediende aanvragen behandelen. […]

Nieuwe aanvraag indienen? Doe dit uiterlijk 22 september

Op 3 oktober 2023 vindt de eerstvolgende bestuursvergadering plaats. Wil je een aanvraag indienen en op korte termijn terugkoppeling over het besluit? Zorg dan dat de volledig ingevulde online aanvraag uiterlijk 22 september 2023 is ingediend. Het bestuur zal tijdens de eerstvolgende vergadering uitsluitend op tijd ingediende aanvragen behandelen. Aanvragen die na 22 september binnenkomen, worden behandeld in de volgende periode.

Voldoet jouw project aan de voorwaarden?

Niet ieder project komt in aanmerking voor financiële ondersteuning door Stichting Steunfonds. Zo kent het bestuur doorgaans geen financiële bijdrage toe aan salariskosten van (project)medewerkers. Ook verleent Stichting Steunfonds geen financiële steun aan individuen of een beperkte groep. Om teleurstellingen te voorkomen, raadt het bestuur met klem aan om voor het indienen van een aanvraag alle voorwaarden te checken op de informatiepagina.

Let op: iedere aanvraag wordt met zorg bekeken en besproken door het bestuur. Het indienen van een aanvraag geeft geen garantie op toekenning van een financiële bijdrage. Over het genomen besluit wordt niet gecorrespondeerd. 

Meer info?

Onderaan onze informatiepagina hebben we de antwoorden op veelgestelde vragen op een rij gezet. Zo lees je onder meer hoe lang het duurt voor je uitsluitsel krijgt over jouw aanvraag. Ook vind je hier een globaal overzicht van de informatie die het bestuur nodig heeft om jouw aanvraag te kunnen beoordelen. Heb je aanvullende vragen, neem dan gerust contact op met het bestuur.

Lees verder

cross